A NEW KIND OF WILDERNESS

ActiviteitUITVERKOCHT!27jul20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) A NEW KIND OF WILDERNESSGEÏNTRODUCEERD DOOR: Susanne Opstal en Tom de Jong (FILMPLATFORM CINETREE)

Info

Geïntroduceerd door: Susanne Opstal en Tom de Jong (Filmplatform Cinetree)

In de rustige bossen van Noorwegen woont de familie Payne op een afgelegen boerderij. Maria en Nik genieten samen met hun vier kinderen van een vrij en wild bestaan, ver weg van de drukte van de moderne wereld. Maria deelt hun avonturen op haar blog Wildandfree, waar ze de schoonheid van hun eenvoudige leven vastlegt. Maar wanneer Maria ziek wordt en overlijdt, verandert alles.

De documentaire A New Kind of Wilderness (winnaar van de Grote Juryprijs voor internationale documentaire op Sundance) volgt de familie Payne terwijl ze zich door deze moeilijke tijd worstelen. Nik moet de boerderij verkopen en met de kinderen verhuizen naar de stad. De jongste kinderen blijven bij hem, terwijl hun halfzus Ronja bij haar vader gaat wonen. Ronja probeert weer een band op te bouwen met haar broertjes en zusje, terwijl de tienjarige Freja de nieuwe steunpilaar van het gezin wordt.

A New Kind of Wilderness laat zien hoe deze familie vecht om hun verbondenheid en de schoonheid van hun eenvoudige leven vast te houden, zelfs als de wereld om hen heen verandert. Het is een inspirerend verhaal over veerkracht en de kracht van familiebanden.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Filmkaartjes zijn €19,50 per stuk (exclusief €1,- ticket fee).
Parkeerkaarten zijn €5 per stuk.

 

Een hapje eten bij restaurant Bij de Tuinman
Wil je vooraf gezellig komen dineren? Reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant Bij de Tuinman. Wees op tijd want de plekken zijn beperkt! www.bijdetuinman.nl

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 20:30 uur

Start voorprogramma: 21:30 uur

Start film: 21:45

Locatie: Bij de Villa. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Susanne Opstal en Tom de Jong (Filmplatform Cinetree)

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Cinetree is een Nederlands filmplatform met een missie – opgericht door Hanna Verboom. Het platform biedt toegang tot een selectie van de beste films en documentaires van over de hele wereld. Elke week maken de curators van Cinetree een selectie uit het enorme aanbod aan films. In het aanbod van Cinetree vind je films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie en verhalen die langer bijblijven dan dat ze duren.

Scroll naar boven