AFTERSUN

ActiviteitUITVERKOCHT!20jul20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) AFTERSUNGEÏNTRODUCEERD DOOR: ANNE LAMMERS (FILMPLATFORM CINETREE)

Info

Geïntroduceerd door: Anne Lammers (Filmplatform Cinetree)

Aftersun is een ontroerend en meeslepend drama dat diep ingaat op de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter. Wanneer de jonge Sophie samen met haar vader Calum op vakantie gaat naar een resort, lijken ze een idyllische tijd te beleven. Maar terwijl Sophie de wereld begint te ontdekken, worstelt Calum met zijn eigen duistere demonen.

Twintig jaar later kijkt een volwassen Sophie terug op deze vakantie. Aan de hand van oude camcorderbeelden en haar eigen herinneringen, probeert ze de scheuren in hun ogenschijnlijk perfecte leven te begrijpen en haar relatie met haar vader te doorgronden.

Aftersun is een wonderschone filmervaring die je diep raakt. Een verhaal over herinneringen, verlies en het verlangen om het verleden te begrijpen.

Regisseur Charlotte Wells heeft met haar persoonlijke verhaal een universeel thema aangesneden dat voor velen herkenbaar zal zijn. De film werd niet voor niets bekroond met een BAFTA en ontving lovende recensies van critici wereldwijd.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Filmkaartjes zijn €19,50 per stuk (exclusief €1,- ticket fee).
Parkeerkaarten zijn €5 per stuk.

 

Een hapje eten bij restaurant Bij de Tuinman
Wil je vooraf gezellig komen dineren? Reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant Bij de Tuinman. Wees op tijd want de plekken zijn beperkt! www.bijdetuinman.nl

Trailer

Programma

Je bent welkom vanaf: 20:30 uur

Start voorprogramma: 21:30 uur

Start film: 21:45

Locatie: Bij de Villa. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Anne Lammers (Filmplatform Cinetree)

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Voorafgaand aan de film kijken we samen naar de mini-docu “Grief is Love in a Heavy Coat” (8 min.). Hierin delen Anne Lammers, samen met storytellers Tatjana Almuli, Gijs van der Sanden en Liesbeth Rasker, persoonlijke ervaringen met verlies. Ze belichten niet alleen de zwaarte, maar ook de alledaagsheid en soms zelfs de schoonheid ervan. Samen willen ze benadrukken dat rouw een onderdeel van het leven is, en dat praten erover juist heel belangrijk en prettig kan zijn. Anne Lammers zal de documentaire persoonlijk introduceren.

Meer informatie

MEER OVER ANNE LAMMERS
Scroll naar boven