AMAZING GrACE

ActiviteitUITVERKOCHT!24jul20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) AMAZING GrACEGEÏNTRODUCEERD DOOR: MURIËL DALMULDER

Info

Geïntroduceerd door: Muriël Dalmulder

In 1972 nam Aretha Franklin het gospelalbum “Amazing Grace” op in een kerk in Los Angeles. Dit album werd een groot succes. Hollywoodregisseur Sydney Pollack filmde de opnames, maar door technische problemen verdwenen de beelden in een kluis en werden vergeten. Pas na veertig jaar wist muziekproducent Alan Elliott de beelden te herstellen. Na wat juridische problemen werd de concertfilm in 2018 eindelijk uitgebracht.

In deze film zie je Aretha Franklin op haar best, samen met haar band en een gospelkoor. De traditionele kerkomgeving, inclusief een swingende dominee, maakt het geheel heel authentiek.

Kom en geniet van deze unieke concertfilm!

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Filmkaartjes zijn €19,50 per stuk (exclusief €1,- ticket fee).
Parkeerkaarten zijn €5 per stuk.

 

Een hapje eten bij restaurant Bij de Tuinman
Wil je vooraf gezellig komen dineren? Reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant Bij de Tuinman. Wees op tijd want de plekken zijn beperkt! www.bijdetuinman.nl

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 20:30 uur

Start voorprogramma: 21:30 uur

Start film: 21:45

Locatie: Bij de Villa. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Muriël Dalmulder

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Muriël Dalmulder is een internationaal erkende leiderschapscoach, trainer en spreker. Met een diepgaand begrip van de balans tussen authenticiteit en externe verwachtingen, helpt ze individuen en teams om te werken vanuit hun eigen kracht en purpose, wat leidt tot vervulling en geluk in zowel privé als professioneel leven. Als Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™, en expert in neurowetenschap en quantumfysica, biedt Muriël een unieke combinatie van westerse positieve psychologie en oude wijsheid. Ze is gecertificeerd door de American Board of NLP en is een Reconnective Healing Practitioner, Tera Mai Reiki Master, en Healy Frequentie Therapeut. Ze is oprichter van de BeYou Academy en ontwikkelde de Eagle Method, gebaseerd op de vijf Einstein Principes.

Met meer dan 25 jaar ervaring in yoga, energiewerk en meditatie, blijft ze haar kennis verdiepen in gedragsverandering. Met een diverse culturele achtergrond heeft Muriël zelf ervaren hoe het is om vrij te worden van conditioneringen en leeft ze nu in verbinding met haar eigen essentie. Haar passie ligt in het helpen van anderen om deze verbinding te vinden, met als doel duurzame positieve gedragsverandering te bevorderen voor individuen, teams en organisaties.

Scroll naar boven