AS IT IS IN HEAVEN

ActiviteitBosbios Augustus30aug20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) AS IT IS IN HEAVENGEÏNTRODUCEERD DOOR: NOOR CORNELISSEN (ROOTED)

Info

Geïntroduceerd door: Noor Cornelissen (Rooted)

De wereldberoemde dirigent Daniel Dareus krijgt midden in zijn glansrijke carrière een hartaanval. Hij besluit terug te keren naar zijn geboortedorp in het noorden van Zweden, maar dit keer incognito onder zijn artiestennaam. Niemand herkent hem als het gepeste jongetje van vroeger; iedereen ziet hem als die beroemde topdirigent. Om zijn plek in het dorp weer terug te vinden stemt hij met wat aarzeling toe om naar het lokale koor te luisteren.

Daniel laat zich overhalen dirigent van het koor te worden en zijn benadering met stemexpressie brengt een stortvloed aan emoties teweeg in het dorp – jaloezie, liefde en een zoektocht naar hun diepste verlangens. Onder zijn bevlogen leiding tilt het koor zichzelf naar grote hoogten en krijgt het een kans om deel te nemen aan een prestigieuze zangwedstrijd. Maar op de dag van de wedstrijd is Daniel plotseling spoorloos verdwenen…

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 17:30 uur

Start voorprogramma: 20:45 uur

Start film: 21:00

Locatie: Op de heuvel. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Noor Cornelissen

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Noor Cornelissen is oprichter en directeur van Stichting Rooted. Rooted ondersteunt mensen met een migratieachtergrond bij het wortelen in Nederland en vooral in zichzelf. Wortelen gaat over leven als je authentieke zelf. Over leren dansen met je identiteiten en ervaren dat er ruimte is voor al die identiteiten in het hier en nu. Over je niet hoeven te bewijzen, aanpassen en invechten. Puur jezelf mogen zijn en thuiskomen.

 

Als ervaringsdeskundige, beleidsmaker en ondernemer, zal Noor spreken over het bouwen van een collectief thuis. Net zoals het hoofdpersonage uit de film, Daniel, die in zijn gemeenschap in Zweden een gemeenschap bouwde met ruimte voor de authentieke stem van iedereen.

Meer informatie

Meer over Rooted
Scroll naar boven