Captain Fantastic

16aug21:0023:50UitverkochtCaptain FantasticIntro - Tijs Luitse21:00 - 23:50 EvenementFilm

Info

BOSBIOS FILM: Captain Fantastic

Met een inspirerend verhaal door Tijs Luitse van NOWSCHOOL

Verenigde Staten – 2016
Met: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler

Dorp of stad? De bewoonde wereld of… jawel, de onbewoonde wereld? Het lijkt misschien geen optie, maar dat is het zeker wel voor Ben Cash en zijn vrouw Leslie. Zij besluiten zich terug te trekken in de Amerikaanse bossen en hun zes kinderen – ver van de rotte beschaving – op hun eigen, filosofische wijze op te voeden.

De familie keert de bewoonde wereld de rug toe en leeft puur, overzichtelijk en zelfvoorzienend in een afgesloten paradijsje. Je vraagt je af of we niet allemaal naar de bossen moeten verhuizen… De keerzijde van deze stap komt naar voren als de familie noodgedwongen terug de bewoonde wereld in moet. De kinderen zijn sterk, gezond en super slim, maar ze zijn ook wereldvreemd geworden. Het zorgt voor pijnlijke situaties en verandert alles.

Een grappig, ontroerend, hartverwarmend en enorm inspirerend verhaal!

Trailer

Tarieven

 

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Je kiest altijd één ticket. Kom je alleen naar de film, of blijf je ook eten?

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

20:30 welkom op de heuvel
21:00 intro door Tijs Luitse van NOWSCHOOL
21:30 start film 
23:30 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 20:30 uur in de moestuin

 

Reserveer – online en vooraf – je Tuinmans-afhaal-Daghap! Tussen 18:00 en 20:30 uur kun je dan komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende streetfood-gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 20:30 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

 

Gastspreker

Tijs Luitse

 
Geïnspireerd door de Green School op Bali – een school midden in de natuur, zonder muren en een belangrijke bakermat voor nieuwe groene leiders voor de toekomst – ging Tijs in Nederland op zoek naar een soortgelijke plek. Met als droom dat zijn eigen kinderen ook kunnen opgroeien op zo’n groene, vrije plek startte hij samen met Juliette Schraauwers het initiatief NOWSCHOOL.
 
‘Bij NOWSCHOOL zien we wereld als een klaslokaal waarin we onszelf en de ander voortdurend blijven uitdagen om te leren, falen en proberen. Zo leven we in het nu, zijn we veerkrachtig en zijn we voorbereid op de toekomst’. Bij NOWSCHOOL ben je onderdeel van een continue lerende community waar regeneratie – de wereld beter achterlaten dan je hem kreeg – de manier van leven is.
 
Zo groeide een persoonlijke wens uit tot een steeds groter groeiende community-gedreven organisatie. Tijs vertelt je vanavond meer over hoe een klein zaadje kan groeien en – naar alle verwachtingen – uiteindelijk ook echt ergens tot bloei komt.
 

MEER OVER NOWSCHOOL >>