Authentiek leiderschap

21jul14:0018:00UitverkochtAuthentiek leiderschapCaroline Glasbergen14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

Bosbios workshop: authentiek leiderschap

Met Caroline Glasbergen in In de Luwte

Wat betekent het om – anno 2022 – als vrouw te leiden? Hoe maak je impact, maar blijf je ook in verbinding met jezelf? Hoe blijf je authentiek in een wereld waarin nog steeds allerlei stereotype beelden bestaan van een ‘sterke leider’ en een ‘goede vrouw’?

Het is een hele uitdaging – dat blijkt ook uit onderzoek en uit de praktijk – maar het kan wel! Caroline heeft daarvoor meer dan 120 vrouwelijke leiders en experts gesproken over dit onderwerp.

Tijdens deze workshop deelt ze met jou het model waarmee jij ook authentiek kunt leiden, ongeacht de omgeving waarin je je bevindt en je gaat het ook zelf ervaren. Je zult merken dat je je gemakkelijker uitspreekt, je zekerder voelt, meer in verbinding en dat je durft te leiden vanuit je intuïtie.

En dat is belangrijk gezien de uitdagingen waar we in de wereld mee te maken hebben. Daar is nieuw leiderschap voor nodig, met een nieuwe balans tussen feminiene en masculiene waarden.

Tarieven

 

Workshop

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop In de Luwte’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je andere ticket(s) boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in In de Luwte

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – vol prachtige close ups van vrouwen die vertellen over wat hen bezighoudt!

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Caroline Glasbergen
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Caroline Glasbergen

 

Caroline Glasbergen is sociaal ondernemer, auteur, spreker én founder van het platform New Female Leaders. New Female Leaders gaat over leiderschap voor een nieuwe wereld. Over impact maken vanuit authentieke waarden. En dat is niet altijd makkelijk, in een context waar vooral de masculiene waarden nog de norm zijn. New Female Leaders onderzoekt hoe je kunt leiden èn bij jezelf kunt blijven.

 

Daarvoor interviewde Caroline meer dan 120 vrouwelijke leiders wat resulteerde in het boek New Female Leader. Ook interviewt ze de meest inspirerende vrouwen en experts in haar populaire podcasts en spreekt ze regelmatig voor bedrijven over authentiek leiderschap, feminiene waarden in leiderschap en diversiteit.

 

MEER OVER CAROLINE GLASBERGEN >>