Coco

ActiviteitVOOR KIDS!25aug13:3016:3013:30 - 16:30(GMT+02:00) CocoMET MUZIEKWORKSHOP DOOR: TOON OOMEN (DRUMS & BARRELS)

Info

Met een muziekworkshop door: Toon Oomen (Drums & Barrels)

Kijkwijzeradvies: vanaf 6 jaar

Deze middag vertonen we de kleurrijke, muzikale film Coco! Een spektakel voor jong en oud. Komen jullie ook? Wij zorgen voor een grote stretchtent, een te gekke muziekworkshop en iets lekkers te drinken!

Over de film Coco: In Disney • Pixar’s film Coco ga je samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Over de workshop: De middag begint met een vrolijke Boomwhackers workshop van Drums & Barrels. Met deze gekleurde buizen maak je samen superleuke muziek. Toon, een geweldige drummer, laat je ritmes en melodieën ontdekken. Hij heeft op coole festivals gespeeld zoals North Sea Jazz en Lowlands. Bij deze workshop draait alles om samenwerken, luisteren en plezier maken. Durf uit je schulp te komen en maak muziek zonder woorden, maar met vrolijke klanken. Kom gezellig meedoen en beleef een muzikaal avontuur!

Tarieven

Dit is een activiteit voor ouder en kind (6+).
Jullie hebben per persoon een kaartje nodig.

Kaartjes kosten €14,50 per persoon (exclusief €1,- ticket fee).
Inclusief workshop, film en iets te drinken.

Parkeerkaarten kosten €5 per stuk.

Trailer

 

Programma

Jullie zijn welkom vanaf: 13:30 uur

Start programma: 14:00 uur

Einde programma: 16:30 uur

Locatie: Onder de grote stretchtent op ‘t Veld

Met een workshop door: Toon Oomen (Drums & Barrels)

Taal film: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Drums & Barrels focust zich op het verbinden van mensen door middel van percussie. Toon Oomen, de huidige eigenaar van Drums & Barrels, heeft als missie ervoor te zorgen dat ieders stem wordt gehoord. Door muziek te maken treden mensen buiten hun comfortzone en kunnen ze op een andere manier laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen.

Scroll naar boven