Opstellingen De Fontein

17jun15:4516:45Opstellingen De FonteinStéphanie Lacroix

Info

Workshop Familieopstelling

Met Stéphanie Lacroix van Team De Fontein

Let op: deze workshop duurt 15 minuten langer dan de andere workshops (je pauze zal daardoor iets korter zijn)

Een familieopstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld van jouw familie. Tijdens een opstelling worden onzichtbare en mogelijk belemmerende patronen zichtbaar gemaakt en daarmee voor jou beter hanteerbaar.

Een familie is een systeem waarin iedereen zijn eigen plek heeft en waarbij iedereen onlosmakelijk met de ander is verbonden. Bij familieopstellingen ervaar je hoe het is om op jouw plek te staan in je familiesysteem en wat het effect is als dat niet het geval is. Als je goed op je eigen plek staat in jouw familiesysteem, blijk je met veel meer gemak je weg te vinden in je dagelijkse leven.

Tijdens de workshops zoomen we in op de kracht van systemisch werk, familieopstellingen en de metafoor van De Fontein. Daarnaast zul je als deelnemer de unieke ervaring beleven van de kracht van een familieopstelling in de praktijk.

Gastspreker

Met ruim 12 jaar ervaring op het vlak van mens en organisatie, voelt Stéphanie haarfijn aan wat er tussen de regels speelt – ze kijkt verder dan de ratio en hoort meer dan dat er wordt gezegd. Via opleidingen op het gebied van coaching, mindfulness en hypnotherapie kwam zij in contact met systemisch werk, waarna zij de opleiding familieopstellingen bij het Instituut voor het Systemisch Werk heeft gevolgd en afgerond.

 

Het is haar missie om meer mensen bewust te maken van het onbewuste: de invloed van het familiesysteem en de wijsheid van het lichaam. De stijl van Stéphanie wordt beschreven als warm, veilig en zonder oordeel.