FINAL PORTRAIT

ActiviteitUITVERKOCHT!28jul20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) FINAL PORTRAITGEÏNTRODUCEERD DOOR: FRITS PHILIPS (THE SCHOOL OF LIFE)

Info

Geïntroduceerd door: Frits Philips (The School of Life)

Stap in de wereld van Alberto Giacometti met Final Portrait, een meeslepende film die het creatieve proces van de beroemde kunstenaar in het Parijs van de jaren zestig onthult. Wat begint als een middagje poseren voor een portret van zijn vriend James Lord, mondt al snel uit in een beproeving van weken, vol humor, frustratie en onverwachte vriendschap.

Final Portrait is niet alleen een film voor kunstliefhebbers, maar voor iedereen die de waarde van het proces en de menselijkheid achter de grootse kunstwerken wil begrijpen. Het toont dat kunst nooit echt af is en biedt een intiem portret van een artiest.

Het is een inspirerende film die de onzekerheden en eigenaardigheden van een groot kunstenaar blootlegt, en een herinnering dat zelfs genieën worstelen met hun eigen standaard.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Filmkaartjes zijn €19,50 per stuk (exclusief €1,- ticket fee).
Parkeerkaarten zijn €5 per stuk.

 

Een hapje eten bij restaurant Bij de Tuinman
Wil je vooraf gezellig komen dineren? Reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant Bij de Tuinman. Wees op tijd want de plekken zijn beperkt! www.bijdetuinman.nl

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 20:30 uur

Start voorprogramma: 21:30 uur

Start film: 21:45

Locatie: Bij de Villa. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Frits Philips (The School of Life)

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Frits Philips van The School of Life heeft een diepe belangstelling voor ondernemerschap, cultuur, creativiteit en menselijk gedrag. Na zijn studie Japanse taal en cultuur legde hij zich toe op het vak communicatie, waarin hij leerde hoe belangrijk het is dat mensen én organisaties oprecht en open met elkaar het gesprek aangaan. Frits wordt gedreven door het verlangen om mensen en organisaties te helpen betere versies van zichzelf te worden. Dat doet hij als hoofd van de professionele programma’s en kerndocent van The School of Life en als executive coach. Frits zal de film Final Portrat introduceren en onze kijk op de wereld verruimen! Een avond om niet te missen.

Scroll naar boven