Green Book

17aug21:0023:50UitverkochtGreen BookIntro - IMC Weekendschool21:00 - 23:50 EvenementFilm

Info

BOSBIOS FILM: GREEN BOOK

Met een verbindend welkom van IMC Weekendschool

Verenigde Staten – 2015
Met: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Mahershala Ali) en een concertpianist (Viggo Mortensen) die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

Voor een tournee door het zuiden van Amerika in 1962 zoekt pianist Don Shirley een lijfwacht en komt terecht bij Tony Lip. Deze Italiaans-Amerikaanse uitsmijter wil wel iets bijverdienen en zo gaan ze samen op pad door de ‘blanke’ staten. The Green Book is daarbij hun speciale reisgids – vol informatie over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. De reis confronteert hen met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme, maar ook met onverwachte menselijkheid en enorm veel humor. Om weer veilig thuis te komen, moeten ze hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en ontstaat een bijzondere vriendschap.

Trailer

Tarieven

 

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Je kiest altijd één ticket. Kom je alleen naar de film, of blijf je ook eten?

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

20:30 welkom op de heuvel
21:00 intro door IMC Weekendschool
21:30 start film 
23:45 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 20:30 uur in de moestuin

 

Reserveer – online en vooraf – je Tuinmans-afhaal-Daghap! Tussen 18:00 en 20:30 uur kun je dan komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende streetfood-gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 20:30 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

 

Gastspreker

IMC Weekendschool

 
“Wie met volle overtuiging zijn interesses volgt haalt het meeste uit zijn leven.” En precies daarom laat Stichting IMC Weekendschool nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. Ze richten de lessen zo in dat er prikkelende, magische momenten ontstaan die bijblijven en de horizon verbreden. Ze stimuleren het lef van de jongeren en bieden hen een ijzersterk netwerk. Zo krijgen ze bagage mee om te kunnen worden wie ze willen zijn!
 
Stichting IMC Weekendschool verzorgt aanvullend motivatie-gericht onderwijs voor jongeren vanaf tien jaar op die plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Ze zijn actief op 63 locaties door het land, via de programma’s IMC Weekendschool, IMC Basis, IMC on Tour en IMC Alumni.
 
De spreker zal deze avond meer vertellen over het ontstaan en de missie van Stichting IMC Weekendschool en hoe hun unieke onderwijsmethode “achterstanden omzet in voorsprong”. Kinderen die Weekendschool onderwijs volgen zijn namelijk veel gemotiveerder om positief in de maatschappij te staan.
 

MEER OVER IMC WEEKENDSCHOOL >>