Heel de moederwond

21jul14:0018:00UitverkochtHeel de moederwondMadelon Lutgert14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

Bosbios workshop: Heel de moederwond voor een authentiek leven

Met Madelon Lutgert in de Villa

Misschien ervaar je soms dat je enerzijds graag je eigen ruimte wilt innemen, maar tegelijkertijd ook behoefte hebt aan geborgenheid. Op subtiele en onzichtbare manieren maak je jezelf daardoor vaak kleiner en hou je je in. Vaak worden deze beperkende patronen doorgegeven in de vrouwenlijn – de ‘moederwond’.

Tijdens deze workshop ga je leren hoe deze moederwond zich in jouw leven manifesteert. En met behulp van meditatie, visualisatie, schrijfopdrachten en korte opstellingen zet je je beperkende overtuigingen in al wat beweging.

Tarieven

 

Workshop

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop Villa’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je andere ticket(s) boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in de Villa

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – vol prachtige close ups van vrouwen die vertellen over wat hen bezighoudt!

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Caroline Glasbergen
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Madelon Lutgert

 

Madelon is een bevlogen ondernemer die vrouwen in de reis van het moederschap wil inspireren en begeleiden. Als systemisch coach neemt ze je mee terug naar de kern, zodat je je weer kunt verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid. Door het doorleven en helen van trauma en pijn, verbind je je weer meer met jezelf en met je kinderen en maak je ook voor hen de weg weer vrijer.

 

Hello Woman is een platform voor het faciliteren van dit diepgaande proces van vrouw naar moeder. Inmiddels verscheen het eerst boek ‘Moedergodin’ en kun je diverse programma’s en retraites volgen.

 

MEER OVER MADELON LUTGERT >>