Plaatjes van romantiek

22jul14:0018:00Plaatjes van romantiekPaulien Timmer14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

BOSBIOS WORKSHOP: Plaatjes van romantiek

Met Paulien Timmer in de Villa

Aan de hand van scènes uit de film La La Land – de film van deze avond – kijk je samen met Paulien in hoeverre jouw kijk op de liefde wordt beïnvloed door de scenario’s uit Hollywood. Kun je de realiteit nog onderscheiden? Of heeft het misschien meer invloed op je relatie dan je dacht? En welke overtuigingen hebben deze verhalen – onbewust – in je wakker gemaakt?

‘s Avonds kun je vervolgens aanschuiven bij het verhaal over de liefde tussen Mia en Sebastian die ieder hun eigen droom proberen waar te maken. Na de workshop van de middag kijk je misschien wel met heel andere ogen naar deze romance? 

Tarieven

 

Workshop

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop Villa’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je andere ticket(s) boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in de Villa

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – een klassieker over een bijzondere liefde…

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Paulien Timmer
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Paulien Timmer

 

Paulien Timmer interviewde op 23-jarige leeftijd 100 stellen die langer dan 40 jaar gelukkig getrouwd waren. Daarover schreef ze het boek, Lang+Gelukkig, met 18 èchte liefdesverhalen. Nu helpt ze meiden die twijfelen over hun relatie. Verder vind je Paulien op De Hoorneboeg – waar ze samen met Arjen woont – de cidermaker van De Hoorneboeg!

 

‘Het beeld dat we van liefde hebben is zo klein, en vaak angstig. Het is volledig gericht op genoeg MOETEN voelen, de ware MOETEN vinden. Je daarop richten maakt je niet alleen super ongelukkig, het werkt ook gewoon echt niet. Liefde is zoveel meer, zoveel groter en mooier en rijker. Als je dát eenmaal echt ziet en hebt gevoeld, verandert je leven. Je gaat van leven in angst, naar leven in liefde. En dat gun ik iedereen.’

 

Voor de film begint, neemt Paulien je mee in de wereld van echte liefde. Wat is het beeld dat we krijgen van (romantische) films? En klopt dat wel? Wat helpt om gelukkig te zijn in een relatie?

 

MEER OVER PAULIEN TIMMER >>