HOPE

ActiviteitBosbios Augustus23aug20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) HOPEGEÏNTRODUCEERD DOOR: CARDIOLOOG ANGELA MAAS

Info

Geïntroduceerd door: Cardioloog en vrouwenharten pionier Angela Maas

Na een succesvolle internationale tour met haar dansgezelschap keert Anja terug naar huis om Kerst te vieren. Daar wacht haar gezin op haar: haar partner Tomas, hun drie biologische kinderen, en de drie kinderen uit Tomas’ eerste huwelijk. Samen proberen ze het gezin door een turbulente Kerst en Jaarwisseling te loodsen. Hun wereld stort echter in wanneer Anja te horen krijgt dat ze een onbehandelbare hersentumor heeft.

De dreigende dood zet de verwaarloosde relatie tussen Anja en Tomas op scherp en dwingt hen om de diepere lagen van hun liefde en commitment te onderzoeken. Regisseur Maria Sødahl putte uit haar eigen ervaringen om een verhaal te vertellen dat rauw en onsentimenteel is, maar toch diep menselijk en gevoelig. Hope is een prachtige film over liefde, verlies en de zoektocht naar hoop te midden van wanhoop.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 17:30 uur

Start voorprogramma: 20:45 uur

Start film: 21:00

Locatie: Op de heuvel. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Angela Maas

Taal film: Noors

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Angela Maas is een toonaangevende cardioloog en pionier op het gebied van vrouwenharten. Ze was de eerste die een speciaal spreekuur voor vrouwen opzette en werd de eerste hoogleraar cardiologie voor vrouwen aan het Radboudumc. Angela onderzoekt de verschillen tussen mannen- en vrouwenharten en hoe vrouwelijke hormonen het hart en vaatstelsel beïnvloeden. Ze wordt ook wel een cardiofeminist genoemd. Naast de medische factoren kijkt ze ook naar de sociaal-maatschappelijke aspecten van hartziekten. Haar werk benadrukt hoe belangrijk het is om zorg aan te passen aan de specifieke behoeften van vrouwen, wat uiteindelijk leidt tot betere zorg voor iedereen. Haar baanbrekende werk wordt steeds meer erkend.

Meer informatie

Meer over Angela Maas
Scroll naar boven