HUMAN FOREVER - A STORY ABOUT LOVE FOR HUMANITY

ActiviteitBosbios Augustus01sep20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) HUMAN FOREVER - A STORY ABOUT LOVE FOR HUMANITYGEÏNTRODUCEERD DOOR: FILMMAKER TEUN TOEBES

Info

Geïntroduceerd door: filmmaker Teun Toebes

Teun Toebes, een 24-jarige jongen uit Nederland, heeft een duidelijke missie: het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie. Zelf woont hij al jaren samen met de bewoners op de gesloten afdeling van een verpleeghuis. Hij ziet van dichtbij wat de impact van dementie is en de zorg die het nodig heeft. Maar hoe zit dit in andere landen? In deze indrukwekkende en warme documentaire gaat Teun, samen met zijn vriend en filmmaker Jonathan de Jong, op wereldreis waarin ze persoonlijke verhalen rondom dementie verzamelen. De film belicht de noodzaak van verandering in de zorg en toont aan hoe gedeelde ervaringen een positieve impact kunnen hebben. Nu het aantal mensen met dementie de komende twintig jaar naar verwachting verdubbelt tot 81 miljoen mensen wereldwijd, is deze zoektocht geen vraag, maar een noodzaak.

Human Forever – a Story about Love for Humanity biedt een ontroerend en hoopvol perspectief op een urgent wereldwijd probleem. Deze film is niet alleen interessant voor degenen die direct met dementie te maken hebben, maar inspireert iedereen om na te denken over inclusie, zorg en menselijkheid. Het toont de kracht van gedeelde kennis en ervaringen en hoe wij samen een betere toekomst kunnen creëren voor iedereen.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 17:30 uur

Start voorprogramma: 20:45 uur

Start film: 21:00

Locatie: Op de heuvel. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Teun Toebes

Taal film: Engels en Nederlands

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Teun Toebes (24) is een zorgvernieuwer die zich inzet voor mensen met dementie, zodat zij gehoord worden. Hij strijdt al jaren voor een betere wereld, omdat hij vindt dat iedereen, ongeacht leeftijd of diagnose, recht heeft op een goed leven. Ook al is hij zelf nog jong en gezond, Teun woont al een tijdje op een gesloten afdeling van een verpleeghuis. Voor zijn laatste film reisde hij naar elf landen op vier continenten om te zien wat we van elkaar kunnen leren.

 

Teun spreekt regelmatig op internationale congressen en heeft al een paar succesvolle boeken geschreven, zoals ‘VerpleegThuis’ en ‘Een Wereld te Winnen’. Zijn documentaire ‘Human Forever’, die op de G20-top in première ging, is nu de best bekeken maatschappelijke docu in Nederland. Hij wordt momenteel wereldwijd vertoond.

Meer informatie

Meer over Teun Toebes
Scroll naar boven