Jij bent de liefde

24jul14:0018:00UitverkochtJij bent de liefdeJuriaan Galavazi14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

Bosbios Workshop: Jij bent de liefde

Met Juriaan Galavazi in de Villa

Tijdens deze workshop begeleidt Juriaan je door zijn gelijknamige bestseller. Je zult niet alleen waardevolle inzichten ontvangen, maar ook ervaringen opdoen waarmee je jezelf leert te begeleiden op de plek van ongemak. Het is namelijk niet de vraag óf je gekwetst gaat worden in dit leven, maar wanneer. En dus kun je maar beter voorbereid zijn.

Juriaan begeleidt je op zijn geheel eigen wijze: confronterend én liefdevol tegelijkertijd. Hij stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken, zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en dat je – door die weg te bewandelen – kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.

Tijdens de workshop ga je vooral ook zelf aan de slag en kun je tussentijds je vragen stellen. Je leert hoe je jezelf naar een plek van vertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering kunt brengen. Hoe je bij ongemak kunt blijven, zonder in allerlei reflexen weg te vluchten en ook hoe je koers kunt houden – zelfs als niemand je kan volgen. Je ervaart hoe je je hoofd én je lijf kunt gebruiken als richtingaanwijzer.

Tarieven

 

Workshop in de Villa

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop in de Villa’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in de Villa

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – jezelf durven laten zien, de kracht van kwetsbaarheid en het overwinnen van obstakels – het komt allemaal voorbij!

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Juriaan Galavazi
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je dan komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Juriaan Galavazi

 

Ben je bereid om alles wat zich voordoet in jouw leven precies zo te ontvangen zoals het is, ook al ziet het er anders uit dan je graag gewild had? Een bijzondere vraag om over na te denken en die heel mooi aansluit bij de worsteling waar de film van deze avond om draait. Juriaan Galavazi – holistisch arts, schrijver en coach en ook bekend als Dokter Jurriaan – werkt in zijn dagelijkse praktijk vaak met deze vraag.

 

Want hoewel sommige dingen die je overkomen echt enorm lastig kunnen zijn, blijkt het behulpzaam te zijn om steeds nieuwsgierig te blijven naar wat er in je leven en met je lijf gebeurt: goede dingen, situaties die wat minder zijn én – misschien wel juist – die zaken die gewoonweg slecht verlopen. Stel jezelf steeds weer de vraag: ‘Stel… stel dat dit gevoel of deze gebeurtenis in essentie bedoeld is om mij te helpen en te vertellen? Zodat ik er iets uit kan leren, kan groeien en mezelf ontwikkelen? Wat zou dat zijn?’

 

Als je hier regelmatig op afstemt, kun je eerder bijsturen naar wat goed en kloppend is in je leven. Ongeacht de omstandigheden…

 

MEER OVER JURIAAN GALAVAZI >>