KOOS & MOOS

ActiviteitVOOR KIDS!01sep13:3016:0013:30 - 16:00(GMT+02:00) KOOS & MOOSMET NATUURWORKSHOP DOOR BOSW8ER EVERT JAN

Info

Met een natuurworkshop door: Bosw8er Evert Jan

Kijkwijzeradvies: alle leeftijden

Deze middag kijken we naar twee afleveringen van Koos & Moos, over Koos de Koala en zijn beste vriend Moos. Geschikt voor alle leeftijden, dus neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee. Wij zorgen voor een grote stretchtent en iets lekkers te drinken. Ook ontmoet je Bosw8er Evert Jan, die je ook op het scherm terugziet!

Over Koos & Moos: Samen kijken we naar een aflevering van Koos & Moos. Deze twee vrienden nemen kinderen mee op avontuur in de natuur en leren we van alles over de dieren, de bomen en waarom het zo belangrijk is om deze te beschermen. De avonturen van Koos & Moos zitten vol grappige momenten én leuke liedjes.

Over Bosw8er Evert Jan: In de afleveringen van Koos & Moos maak je al kennis met Bosw8er Evert Jan. Daarna kun je hem echt ontmoeten! Hij zal met veel enthousiasme vertellen over de wonderen van de natuur en de wereld die daar verscholen ligt. Ga daarna zelf de natuur in en ga samen speuren naar al het moois wat er te vinden is. En misschien ontmoeten jullie wel de enige echte Koos de Koala :-). Bosw8er Evert Jan plant zaadjes voor een langdurige liefde voor de natuur en leert kinderen dat ze met iets kleins, iets groots kunnen bereiken.

Tarieven

Dit is een activiteit voor ouder en kind (3+).
Jullie hebben per persoon een kaartje nodig.

Kaartjes kosten €14,50 per persoon (excl. 1,- ticket fee).
Inclusief workshop, film en iets te drinken.

Parkeerkaarten kosten €5 per stuk.

Trailer

Programma

Jullie zijn welkom vanaf: 13:30 uur

Start programma: 14:00 uur

Einde programma: 16:00 uur

Locatie: Onder de grote stretchtent op ‘t Veld

Met een workshop door: Bosw8er Evert Jan

Taal film: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Over Koos de Koala
Koos de Koala inspireert kinderen hoe we lief kunnen zijn voor de natuur en de aarde. Koos is een lieve en dappere koala, die een droom heeft; een droom om alle kinderen (en hun families) te vertellen over onze mooie aarde en waarom we hier goed voor moeten zorgen. Met het prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’ en de kinderserie en gelijknamige theatervoorstelling ‘Koos & Moos’ leren kinderen op een speelse manier over verschillende natuurthema’s. Ze gaan op avontuur in de natuur en ontdekken zelf hoe zij een steentje kunnen bijdragen aan een groene aarde. Kinderen leren hoe ze met iets kleins, iets groots kunnen betekenen. Voor zichzelf maar ook voor alles om hen heen.


Over Bosw8er Evert Jan
Evert-Jan Woudsma, sinds mei 2018 eigenaar van Bosw8er, was 16 jaar boswachter. Hij gelooft dat “natuur beleven leidt tot natuur beschermen.” Voor kinderen betekent natuurbeleving ontdekken, plezier maken, leren en vrij zijn. Volwassenen zoeken rust en willen opladen. Iedereen beleeft de natuur anders: de een geniet van de ruimte en rust, terwijl de ander op zoek gaat naar nieuwe soorten of foto’s maakt. Evert-Jan nodigt je uit om mee te wandelen en zijn verhaal te ontdekken.

Meer informatie

Meer over Koos de Koala
Scroll naar boven