La La Land

22jul21:45La La LandIntro - Paulien Timmer21:45 EvenementFilm

Info

Bosbios Film: La La Land

Met een persoonlijke start door Paulien Timmer

Verenigde Staten – 2016
Met: Emma Stone, Ryan Gosling en John Legend

La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical – die maar liefst zes Oscars won –  en een ode aan iedereen die durft te dromen!

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt ondertussen van een eigen jazzclub.

Voor beiden lijkt het leven waar ze eigenlijk op hopen ver weg. Het lot brengt ze samen, maar is hun liefde bestand tegen alle verleidingen en teleurstellingen van het leven in Hollywood?

Trailer

Tarieven

 

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Paulien Timmer
22:15 start film 
00:30 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je dan komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Paulien Timmer

 

Paulien Timmer interviewde op 23-jarige leeftijd 100 stellen die langer dan 40 jaar gelukkig getrouwd waren. Daarover schreef ze het boek, Lang+Gelukkig, met 18 èchte liefdesverhalen. Nu helpt ze meiden die twijfelen over hun relatie. Verder vind je Paulien op De Hoorneboeg – waar ze samen met Arjen woont – de cidermaker van De Hoorneboeg!

 

‘Het beeld dat we van liefde hebben is zo klein, en vaak angstig. Het is volledig gericht op genoeg MOETEN voelen, de ware MOETEN vinden. Je daarop richten maakt je niet alleen super ongelukkig, het werkt ook gewoon echt niet. Liefde is zoveel meer, zoveel groter en mooier en rijker. Als je dát eenmaal echt ziet en hebt gevoeld, verandert je leven. Je gaat van leven in angst, naar leven in liefde. En dat gun ik iedereen.’

 

Voor de film begint, neemt Paulien je mee in de wereld van echte liefde. Wat is het beeld dat we krijgen van (romantische) films? En klopt dat wel? Wat helpt om gelukkig te zijn in een relatie?

 

MEER OVER PAULIEN TIMMER >>