Little Miss Sunshine

19jul21:45UitverkochtLittle Miss SunshineIntro - Els van Steijn21:45 EvenementFilm

Info

LITTLE MISS SUNSHINE

Met een persoonlijke start door Els van Steijn

Verenigde Staten – 2006
Met: Abigail Breslin, Ton Collette en Steve Carell

De zevenjarige Olive heeft één grote wens: in de finale staan van de Little Miss Sunshine verkiezing in Californië. Onverwachts doet deze kans zich voor en haar nogal complexe familie – de familie Hoover – besluit samen van Albuquerque naar Californië af te reizen in een geel, oud Volkswagenbusje. Het blijkt een hilarische roadtrip vol verrassingen te worden.

Alle familieleden hebben hun eigen problemen en – op zijn zachtst gezegd – eigenaardigheden, waar ze tijdens de roadtrip nogal mee geconfronteerd worden. Van alles komt aan het licht. Samen opgescheept in het kleine oude busje maken ze ieder, maar ook als familie, een heel proces door. Naast het thema familie komen ook dromen, liefde, acceptatie, wanhoop, teleurstelling en depressie allemaal voorbij. Little Miss Sunshine is een ontroerende en grappige film waar we ons stiekem allemaal – al is het maar een klein beetje – in zullen herkennen.

Trailer

Tarieven

 

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Els van Steijn
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Els van Steijn

 

Tijdens de film Little Miss Sunshine maak je kennis met een nogal complexe familie. Over dit fenomeen – de hardnekkige vervlechting van patronen in familiesystemen – kan Els van Steijn je heel veel vertellen. Misschien heb je haar boeken wel eens gezien of zelfs gelezen, zoals ‘De Fontein – vind je plek’?

 

Behalve dat ze schrijft over dit thema is Els van Steijn ook coach en doet ze familie- en organisatie-opstellingen. Het is haar missie om volgende generaties steeds minder te belasten met de patronen van de systemen waar ze uit voort komen. Voor de film begint vertelt ze over hoe je steviger je eigen plek kunt innemen in de wereld – of de ander juist meer plek kunt gunnen.

 

Misschien maakt het je nieuwsgierig naar je eigen systeem en patronen? ’s Middags kun je daarom al meedoen aan verschillende workshops of kom een andere keer langs bij een Hoorneboeg-workshop Vind jezelf in je familiesysteem.

 

MEER OVER ELS VAN STEIJN >>