Maya: EERSTE VLUCHT

ActiviteitVOOR KIDS!28aug13:3016:3013:30 - 16:30(GMT+02:00) Maya: EERSTE VLUCHTMET WORKSHOP DOOR: BEE FOUNDATION

Info

Met een workshop door: Bee Foundation

Kijkwijzeradvies: alle leeftijden

Deze middag vertonen we de vrolijke film Maya: Eerste Vlucht. Geschikt voor alle leeftijden, dus neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes mee. Wij zorgen voor een grote stretchtent, een interactieve ‘bijenworkshop’ en iets lekkers te drinken!

Over de film Maya: Eerste Vlucht: Voor het nieuwsgierige bijtje Maya is het niet altijd makkelijk zich aan de regels van de bijenkorf te houden. Eén van die regels is om de horzels die buiten de korf leven nooit te vertrouwen. Wanneer de koninginnengelei – levensnoodzakelijk voor de koningin van de bijenkorf – wordt gestolen, verdenkt men meteen de horzels. Maya wordt er zelfs van beschuldigd ook in het complot te zitten! Niemand gelooft in haar onschuld, behalve haar beste vriend Willy. De avontuurlijke en nieuwsgierige Maya ontvlucht de bijenkorf en gaat samen met Willy op onderzoek uit. Na een lange en spannende tocht ontdekken Maya en Willy wat er echt aan de hand is. Maar zullen ze nog op tijd zijn om de koningin te redden?

Over de workshop: De middag begint met een interactieve workshop, verzorgt door Bee Foundation. Maak kennis met een levensechte hommelkoningin. Misschien kun je zelfs wel met haar op de foto! We maken er een leerzaam avontuur van, voor jong en oud.

Tarieven

Dit is een activiteit voor ouder en kind (6+).
Jullie hebben per persoon een kaartje nodig.

Kaartjes kosten €14,50 per persoon (excl. 1,- ticket fee).
Inclusief workshop, film en iets te drinken.

Parkeerkaarten kosten €5 per stuk.

Trailer

Programma

Jullie zijn welkom vanaf: 13:30 uur

Start programma: 14:00 uur

Einde programma: 16:30 uur

Locatie: Onder de grote stretchtent op ‘t Veld

Met een workshop door: Bee Foundation

Taal film: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Bee Foundation vertegenwoordigt de stem van alle bijen en helpt mensen de connectie met hun natuur te hervinden. Ze activeren mensen om weer naar buiten te gaan, zich te verwonderen. Wat leeft er, wat groeit er, wat zoemt er. En… wat kun je doen om bij te dragen? In de bij-lessen nemen ze je mee naar buiten en dagen ze je uit te ontdekken, te groeien en te verwonderen. Terug naar onze natuurlijke wijsheid!

Meer informatie

Meer over Bee Foundation
Scroll naar boven