MIDDAGRETREAT: EMBODIED, VERBINDEN MET JE LICHAAM

ActiviteitBosbios Augustus23aug15:0017:3015:00 - 17:30(GMT+02:00) MIDDAGRETREAT: EMBODIED, VERBINDEN MET JE LICHAAMDOOR: MARJOLEIN BURGERS (SOULWORK COMPANY)

Info

Kom je ‘s avonds naar de Bosbios? Dan is deze middagretreat een mooie aanvulling. Helemaal in lijn met het thema van de film! De workshop duurt van 15.00 tot 17.30 uur. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een Tuinmanshap én natuurlijk de film: Hope.

Door: Marjolein Burgers (Soulwork Company)

Wil jij meer verbinding voelen met je lichaam en leren luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft? Met de kracht van jouw adem en met behulp van de elementen kijkt Marjolein Burgers met jou wat jou niet langer dient en je los mag laten. Je krijgt tijdens deze workshop inzicht in jouw adempatroon en aan de hand van visualisaties en healings ervaar je wat de elementen voor jou kunnen betekenen. Je krijgt handvaten om je mentale rust te vinden en naar je hart te luisteren.

Trek makkelijk zittende kleding aan want we werken op de grond. Ook een extra dekentje is fijn om bij de hand te hebben.

Tarieven

Wil je graag bij deze middagworkshop zijn? Je bent meer dan welkom!
Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.

 

Blijf je daarna gezellig hangen voor de Tuinmanshap en de film Hope?
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Programma

Je bent welkom vanaf: 14:30 uur
De workshop start om: 15.00 uur
De workshop eindigt om: 17.30 uur
Locatie: In de Luwte. Ons team wijst je de weg!
Door wie: Marjolein Burgers
Taal workshop: Nederlands

 

Heb je daarna gereserveerd voor een Tuinmanshap? Vanaf half 6 ben je van harte welkom in de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman. Alles is op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar. Zowel de workshop, het restaurant als locatie waar we de film vertonen.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Marjolein Burgers is oprichter van SoulWork Company een collectief van healers, coaches en therapeuten. Sinds 2016 helpt zij mensen met stress- en rouwgerelateerde klachten. Als geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut maakt zij daarbij gebruik van lichaamsgerichte therapie, ademwerk, systemische coaching en mediamieke gaven. Haar eigen ervaringen in het leven, zoals haar burn-out en het verlies van haar vader en zusje aan kanker, hebben haar dieper laten voelen. Marjolein is als geen ander in staat om bij mensen een transformatie in gang te zetten zodat je weer in je autonome kracht komt te staan.

Scroll naar boven