MIDDAGworkshop: Aanwezig als Moeder, Impactvol als Vrouw

ActiviteitBosbios Augustus29aug14:0017:3014:00 - 17:30(GMT+02:00) MIDDAGworkshop: Aanwezig als Moeder, Impactvol als VrouwDOOR: CAROLINE GLASBERGEN (NEW FEMALE LEADERS)

Info

Kom je ‘s avonds naar de Bosbios? Dan is deze workshop een mooie aanvulling. Helemaal in lijn met het thema van de film! De workshop duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een Tuinmanshap én natuurlijk de film: Tully.

Door: Caroline Glasbergen (New Female Leaders)

Ontmoet gelijkgestemde vrouwen in deze unieke bijeenkomst georganiseerd door Caroline Glasbergen, oprichter van New Female Leaders en bovendien (bonus) moeder.

We onderzoeken samen hoe we zowel aanwezig kunnen zijn als moeder en impact kunnen maken in onze carrières.

Tijdens deze drie uur durende circle delen we persoonlijke verhalen, inzichten en strategieën om de balans tussen ouderschap en een (professionele) bijdrage te leveren.

Het is een kans om te verbinden, te leren van elkaar, en inspiratie op te doen in een ondersteunende en interactieve omgeving.

Samen bouwen we aan een gemeenschap van vrouwen die elkaar versterken in het streven naar een bewust ouderschap en tegelijkertijd een impactvolle bijdrage aan de maatschappij. Aanwezig als Moeder, Impactvol als Vrouw

Tarieven

Wil je graag bij deze middagworkshop zijn? Je bent meer dan welkom!
Een workshopkaartje kost €75,- per stuk – inclusief New Female Leaders boek (t.w.v. €27,95).

 

Blijf je daarna gezellig hangen voor de Tuinmanshap en de film Tully?
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Programma

Je bent welkom vanaf: 13:30 uur
De workshop start om: 14.00 uur
De workshop eindigt om: 17.30 uur
Locatie: Nader te bepalen. Ons team wijst je de weg!
Door wie: Caroline Glasbergen
Taal workshop: Nederlands

 

Heb je daarna gereserveerd voor een Tuinmanshap? Vanaf half 6 ben je van harte welkom in de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman. Alles is op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar. Zowel de workshop, het restaurant als locatie waar we de film vertonen.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Scroll naar boven