MIDDAGworkshop: Moral ambition

ActiviteitBosbios Augustus28aug14:0017:3014:00 - 17:30(GMT+02:00) MIDDAGworkshop: Moral ambitionDOOR: SPENCER HEIJNEN (THE SCHOOL FOR MORAL AMBITION)

Info

Kom je ‘s avonds naar de Bosbios? Dan is deze workshop een mooie aanvulling. Helemaal in lijn met het thema van de film! De workshop duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een Tuinmanshap én natuurlijk de film: One Life.

Door: Spencer Heijnen (The School For Moral Ambition)

Tijdens de workshop word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen morele Ambitie onder de loep te nemen. Waar kom je vandaan? Waar wil je naartoe? Hoe Moreel Ambitieus waren jouw voorouders? En wat wil jij nalaten? Maar het blijft niet bij reflectie. We werken naar minstens één concrete stap die jij kunt zetten in de richting naar meer Morele Ambitie. Iedere carrière – ook die van jou – bestaat uit 2.000 werkweken.

Hoe je die tijd besteedt, is één van de belangrijkste beslissingen van je leven. Waar de één kiest voor een essentieel beroep, komt de ander vast te zitten in een ietwat suffe, nutteloze of zelfs schadelijke baan. Die verspilling van talent is de grootste verspilling van onze tijd.

Er is een medicijn tegen deze verspilling, en dat heet ‘morele ambitie’. Geen dik salaris of deftige titel, maar een carrière die is gewijd aan de beste oplossingen voor de grootste wereldproblemen. Wij bouwen aan een beweging voor pioniers. Mensen die bruisen van morele ambitie. Kom je erbij?

Tarieven

Wil je graag bij deze middagworkshop zijn? Je bent meer dan welkom!
Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.

 

Blijf je daarna gezellig hangen voor de Tuinmanshap en de film One Life?
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Programma

Je bent welkom vanaf: 13:30 uur
De workshop start om: 14.00 uur
De workshop eindigt om: 17.30 uur
Locatie: In de Luwte. Ons team wijst je de weg!
Door wie: Spencer Heijnen
Taal workshop: Nederlands

 

Heb je daarna gereserveerd voor een Tuinmanshap? Vanaf half 6 ben je van harte welkom in de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman. Alles is op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar. Zowel de workshop, het restaurant als locatie waar we de film vertonen.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Scroll naar boven