ON THE BASIS OF SEX

ActiviteitUITVERKOCHT!17jul20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) ON THE BASIS OF SEXGEÏNTRODUCEERD DOOR: MILDRED HOFKES (NIEUWBESTUUR)

Info

Geïntroduceerd door: Mildred Hofkes (NieuwBestuur)

Ontdek het inspirerende verhaal van opperrechter en feministisch icoon Ruth Bader Ginsburg in de film On the Basis of Sex.

De film start in 1956 wanneer Ruth als jonge moeder studeert aan Harvard én zorgt voor haar zieke man. We zien hoe ze zich ontwikkelt tot een briljante advocaat die vechtend tegen discriminatie en genderongelijkheid belangrijke overwinningen boekt. Felicity Jones speelt Ruth en laat haar zien als een hardwerkende en slimme vrouw, die pas later haar eigen activistische kant ontdekt. Liefhebbers van emotionele rechtbankscènes worden op hun wenken bediend. Een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen en rechtvaardigheid.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Filmkaartjes zijn €19,50 per stuk (exclusief €1,- ticket fee).
Parkeerkaarten zijn €5 per stuk.

 

Een hapje eten bij restaurant Bij de Tuinman
Wil je vooraf gezellig komen dineren? Reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant Bij de Tuinman. Wees op tijd want de plekken zijn beperkt! www.bijdetuinman.nl

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 20:30 uur

Start voorprogramma: 21:30 uur

Start film: 21:45

Locatie: Bij de Villa. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Mildred Hofkes

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

NieuwBestuur helpt organisaties om hun bestuursmodel te kantelen naar een toekomstbestendig, robuust en weerbaar bestuursmodel, gericht op draagvlak voor mens en natuur. Ze noemen dit de ‘Bestuurswende’.

 

Mildred Hofkes (NieuwBestuur): “De tijd is rijp voor een nieuwe bestuurscultuur, waarbij medewerkers, jonge mensen en andere belanghebbenden een stem krijgen bij de besluitvorming. Ik geloof dat als bedrijven dat doen, besluiten beter worden en organisaties veerkrachtiger en toekomstbestendiger. Mijn missie is om steeds meer bestuurskamers mee te nemen in deze Bestuurswende naar toekomstbewust besturen.”

Meer informatie

Meer over Mildred Hofkes
Scroll naar boven