Op reis met je innerlijke kind

19jul14:0018:00Op reis met je innerlijke kindMadelon Lutgert14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

Bosbios WORKSHOP: OP REIS MET JE INNERLIJK KIND

Met Madelon Lutgert in de Villa

Hoe oud je ook bent, je draagt je innerlijk kind met je mee. Het deel van jou dat nog dicht bij je eigen essentie staat én het deel van jou dat beschermings-mechanismen heeft ontwikkeld. Je past je bijvoorbeeld maar snel aan, maakt je kleiner of sluit je af.

Tijdens deze workshop maak je verbinding met beide delen van jezelf: het deel dat aan het overleven is én ook met je oorspronkelijkheid. Madelon werkt met meditatie, visualisatie, schrijfopdrachten en korte opstellingen. Door je innerlijke kind ruimte en aandacht te geven, ontdek je wat je in de weg zit – tussen jezelf en je innerlijke eigen wijsheid. Je merkt waar jezelf tegen beschermt en waarin je jezelf kunt leren bemoederen.

Tarieven

 

Workshop

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop Villa’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je andere ticket(s) boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in de Villa

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – met een kleurrijke familie in de hoofdrol!

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Els van Steijn
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Madelon Lutgert – Hello Woman

 

Madelon is een bevlogen ondernemer die vrouwen in de reis van het moederschap wil inspireren en begeleiden. Als systemisch coach neemt ze je mee terug naar de kern, zodat je je weer kunt verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid. Door het doorleven en helen van trauma en pijn, verbind je je weer meer met jezelf en met je kinderen en maak je ook voor hen de weg weer vrijer.

 

Hello Woman is een platform voor het faciliteren van dit diepgaande proces van vrouw naar moeder. Inmiddels verscheen het eerst boek ‘Moedergodin’ en kun je diverse programma’s en retraites volgen.

 

MEER OVER MADELON EN HELLO WOMAN >>