PAST LIVES

ActiviteitUITVERKOCHT!26jul20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) PAST LIVESGEÏNTRODUCEERD DOOR: FILOSOOF JAN DROST

Info

Geïntroduceerd door: filosoof Jan Drost

Past Lives is een betoverend drama over liefde, keuzes, en de wegen van het lot. Nora en Hae Sung, jeugdvrienden uit Zuid-Korea, worden op jonge leeftijd uit elkaar gerukt als Nora’s familie naar Canada verhuist. Twaalf jaar later vinden ze elkaar weer via het internet, maar de fysieke afstand blijft een obstakel. Jaren verstrijken, en Nora, nu getrouwd en wonend in New York, ontmoet Hae Sung opnieuw. Deze ontmoeting brengt oude gevoelens naar boven en zet hen aan het denken over wat had kunnen zijn.

Celine Song’s regiedebuut vertelt een universeel en invoelbaar verhaal over de levens die we leiden en de duizenden mogelijkheden die we laten liggen. Past Lives herinnert ons eraan dat, hoewel het leven ons vaak onverwachte wendingen brengt, elke keuze een nieuwe kans biedt voor groei en zelfontdekking. Laat je meevoeren door deze inspirerende film en ontdek de kracht van herinneringen, gemiste kansen, en de schoonheid van het onvoorspelbare leven.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Filmkaartjes zijn €19,50 per stuk (exclusief €1,- ticket fee).
Parkeerkaarten zijn €5 per stuk.

 

Een hapje eten bij restaurant Bij de Tuinman
Wil je vooraf gezellig komen dineren? Reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant Bij de Tuinman. Wees op tijd want de plekken zijn beperkt! www.bijdetuinman.nl

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 20:30 uur

Start voorprogramma: 21:30 uur

Start film: 21:45

Locatie: Bij de Villa. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Jan Drost

Taal film: Engels, Koreaans

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Jan Drost (1975) is schrijver en filosoof. Hij is onder meer verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam en The School of Life. Hij schrijft voor NRC Trouw Algemeen Dagblad de Volkskrant en Filosofie Magazine . Eerder publiceerde hij de boeken Het romantisch misverstand (2011), Denken helpt (2015) en Als de liefde voorbij is (2017). In 2023 verscheen Dit is niet het einde. Een goed leven in de 21e eeuw .

Meer informatie

Meer over Jan Drost
Scroll naar boven