Retour en Bourgogne
17sep20:00UitverkochtRetour en BourgogneIntro - Jan Dirk van der Voort20:00 EvenementFilm

Info
Info

Retour en Bourgogne
Met een persoonlijk welkom door Jan Dirk van der Voort
Frankrijk, 2017
Met: Pio Marmaï, Ana Girardot, François Civil
Na een wereldreis is Jean uiteindelijk neergestreken in Australië als hij hoort dat zijn vader ernstig ziek is. Hij besluit terug te keren naar zijn ouderlijk huis in de Bourgogne, de plek waar hij 10 jaar geleden is vertrokken. Als zijn vader uiteindelijk overlijdt, moet hij samen met zijn broer en zus – die daar altijd zijn blijven wonen – beslissen wat ze met de oude wijngaard doen. Het besluit om het samen over te nemen heeft wat voeten in de aarde, maar hun gezamenlijke passie voor de kunst van het maken van wijn brengt ze stap voor stap weer dichterbij elkaar.
Het ritme van de seizoenen is prachtig in beeld gebracht in dit hartverwarmende verhaal over liefde en familie!
Trailer
Tarieven
€ 17,50 Film
€ 42,50 Film + Samen aan lange tafels-diner
€ 5,00 Parkeren
Je kiest altijd één ticket. Kom je alleen naar de film, of blijf je ook eten?
Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer!
Programma
Film
19:30 welkom bij de Villa
20:00 intro door Jan Dirk van der Voort
20:30 start film
22:30 einde film
Voorafgaand aan de film ben je welkom bij de buitenbar in de tuin bij de Villa – er is geen pauze.
Eet je gezellig mee?
18:30 – 19:30 uur bij restaurant Bij de Tuinman
Reserveer dan – online en vooraf – je Samen aan lange tafels-diner! Vanaf 18:00 uur ben je welkom in de moestuin om alvast een drankje te drinken en om 18:30 uur start het diner. Zoek een plek aan tafel – vergeet niet om je even voor te stellen aan je tafelgenoten 🙂 – en bedien elkaar uit de schalen die je met elkaar deelt. Het dessert is niet inbegrepen, maar als je zin hebt kun je iets lekkers bestellen bij de buitenbar in de tuin van de villa.
Gastspreker
Jan Dirk van der Voort
Een mooi verhaal over biologische rauwmelkse natuurkorstkazen die gemaakt worden van de melk van grasgevoerde Jersey-koeien die hun hoorns nog hebben en zonder antibiotica worden grootgebracht. Dirk Jan vertelt over alle keuzes die zijn familie heeft gemaakt die samenhangen met de productie van deze ambachtelijke kaas, over de koeien die dag en nacht buiten lopen, hoe alles met alles samenhangt en de bodem het begin is van alles.