Ruimte aan de liefde

22jul14:0018:00UitverkochtRuimte aan de liefdeAfke Reijenga14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

Bosbios Workshop: Ruimte aan de liefde

Met Afke Reijenga in In de Luwte

Liefde, wat is dat eigenlijk? Waar begint de ander en waar ben je zelf in dit geheel?

Afke begeleidt je deze middag met mooie oefeningen die je kennis laten maken met een staat van zijn waarin je verbonden bent met je eigen gevoel. In deze staat van puur ‘zijn’ verdwijnen oordelen naar de achtergrond en krijgt de liefde de ruimte. Van daaruit verken je hoe je verbonden kunt zijn met een ander – vanuit je gevoel, vanuit stilte én ook vanuit speelsheid.

Je ervaart hoe het is om écht contact te maken, om de ander écht te zien en: hoe het is om zelf écht gezien te worden.

Tarieven

 

Workshop

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop In de Luwte’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je andere ticket(s) boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in In de Luwte

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – een klassieker over een bijzondere liefde…

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Paulien Timmer
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Afke Reijenga

 

Afke geeft retreats over de hele wereld en ook op De Hoorneboeg. Met yoga en tantra helpt ze vrouwen – en ook steeds meer mannen – om weer contact te maken met hun gevoel, met hun wensen én ook met hun grenzen.

 

Haar eigen ervaringen – vanaf haar 40e maakte ze een grote ommezwaai en verdiepte zich in het leiden van een leven met aandacht – neemt ze hier steeds in mee. ‘Mijn leven is 180 graden gedraaid, ik moest al het oude achter me laten; mijn omgeving veranderen om mezelf te kunnen veranderen. Maar het mooie is: inmiddels kom ik weer veel mensen van vroeger tegen op de yogamat, die ook allemaal bewuster leven.’

 

MEER OVER AFKE REIJNGA >>