SONGS OF EARTH

ActiviteitUITVERKOCHT!21jul20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) SONGS OF EARTHGEÏNTRODUCEERD DOOR: JASPER FOLMER (NATURE LAB)

Info

Geïntroduceerd door: Jasper Folmer (Nature Lab)

Stel je voor: ijsblauwe gletsjers, klaterende watervallen en knisperend groene loofbomen. Dit adembenemende decor vormt de achtergrond van de natuurfilm Songs of the Earth. Regisseur Margreth Olin keert terug naar haar geboortestreek, de vallei Oldedalen in Noorwegen, voor een ode aan deze majestueuze omgeving en haar ouders, die na al die jaren nog steeds een diepe liefde voor elkaar hebben.

Samen met haar 84-jarige vader Jørgen, wandelt Olin door het landschap dat doordrenkt is van familiegeschiedenis en verhalen over generaties. De documentaire vangt de stilte, sereniteit en ruige schoonheid van de natuur, begeleid door melodieën van het London Contemporary Orchestra.

Songs of the Earth is een visueel en emotioneel meesterwerk dat de onlosmakelijke band tussen familie en natuur viert. Laat je meevoeren door deze film en beleef de magie van Oldedalen.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Filmkaartjes zijn €19,50 per stuk (exclusief €1,- ticket fee).
Parkeerkaarten zijn €5 per stuk.

 

Een hapje eten bij restaurant Bij de Tuinman
Wil je vooraf gezellig komen dineren? Reserveer dan jouw tafel via de website van restaurant Bij de Tuinman. Wees op tijd want de plekken zijn beperkt! www.bijdetuinman.nl

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 20:30 uur

Start voorprogramma: 21:30 uur

Start film: 21:45

Locatie: Bij de Villa. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Jasper Folmer (Nature Lab)

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer

 

Over de organisatie

Volgens natuurondernemer Jasper Folmer is iedereen van nature gemotiveerd om veel buiten te zijn en goed voor de aarde te zorgen. Jasper is de oprichter van Nature Lab waarmee hij individuen en organisaties meeneemt op expedities om aandacht te vragen voor klimaatverandering en het herstel van de natuur. In een inspirerende bijdrage vertelt hij hoe het is om in diepe verbinding met de natuur te leven en er je werk van gemaakt te hebben.

Meer informatie

Meer over Nature Lab
Scroll naar boven