The perks of being a wallflower

24jul21:45UitverkochtThe perks of being a wallflowerIntro - Juriaan Galavazi21:45 EvenementFilm

Info

BOSBIOS FILM: THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

Met een persoonlijke start door Juriaan Galavazi

Verenigde Staten – 2012
Met: Logan Lerman, Emma Watson en Ezra Miller

Het is een keuze: jezelf continu aanpassen en opgaan in de massa, of trouw blijven aan jezelf. De laatste optie vraagt om – misschien herken je het wel – een flink portie moed. Hoe hou je koers als niet iedereen je kan volgen? Daarover, maar vooral over wat het je kan brengen om ‘als jezelf’ door het leven te gaan, gaat deze film.

Charlie, de hoofdpersoon, leidt een verschrikkelijk highschool leven vol pesterijen en narigheid. Was hij maar zo gewoon en doorsnee als de rest. Totdat hij wordt opgenomen in een vriendengroepje waarin ieder zijn eigen problemen blijkt te hebben. Deze vrienden – iets ouder dan Charlie – helpen hem uit zijn schulp te kruipen. Vanaf dat moment verandert zijn kijk op het leven compleet.

The Perks of Being a Wallflower is met geen film te vergelijken. Het is een prachtig, ontroerend verhaal over jezelf durven laten zien, de kracht van kwetsbaarheid, de weg naar volwassenheid, obstakels overwinnen, waardevolle vriendschappen, en meer…

Trailer

Tarieven

 

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Juriaan Galavazi
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je dan komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Juriaan Galavazi

 

Ben je bereid om alles wat zich voordoet in jouw leven precies zo te ontvangen zoals het is, ook al ziet het er anders uit dan je graag gewild had? Een bijzondere vraag om over na te denken en die heel mooi aansluit bij de worsteling waar de film van deze avond om draait. Juriaan Galavazi – holistisch arts, schrijver en coach en ook bekend als Dokter Jurriaan – werkt in zijn dagelijkse praktijk vaak met deze vraag en vertelt je deze avond meer over deze invalshoek.

 

Want hoewel sommige dingen die je overkomen echt enorm lastig kunnen zijn, blijkt het behulpzaam te zijn om steeds nieuwsgierig te blijven naar wat er in je leven en met je lijf gebeurt: goede dingen, situaties die wat minder zijn én – misschien wel juist – die zaken die gewoonweg slecht verlopen. Stel jezelf steeds weer de vraag: ‘Stel… stel dat dit gevoel of deze gebeurtenis in essentie bedoeld is om mij te helpen en te vertellen? Zodat ik er iets uit kan leren, kan groeien en mezelf ontwikkelen? Wat zou dat zijn?’

 

Als je hier regelmatig op afstemt, kun je eerder bijsturen naar wat goed en kloppend is in je leven. Ongeacht de omstandigheden…

 

’s Middags geeft Juriaan Galavazi een workshop en kun je alvast meer te weten komen over deze invalshoek op het leven.

 

MEER OVER JURIAAN GALAVAZI >>