TOEN IK JE ZAG

ActiviteitBosbios Augustus22aug20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) TOEN IK JE ZAGGEÏNTRODUCEERD DOOR: AUTEUR ISA HOES

Info

Geïntroduceerd door: Isa Hoes (auteur van het boek ‘Toen ik je zag’)

In het drama ‘Toen ik je zag’ ontmoeten we het ogenschijnlijk perfecte leven van acteurskoppel Esther en Bastiaan, schitterend vertolkt door Noortje Herlaar en Egbert Jan Weeber. Voor de buitenwereld lijken ze het ideale stel: beiden populaire acteurs, woonachtig op een idyllische boerderij met hun twee kinderen, en nog steeds smoorverliefd. Maar schijn bedriegt.

Onder de oppervlakte woedt een stille strijd. Bastiaan worstelt met diepgewortelde onzekerheden en angsten, die als een donkere schaduw over hun relatie hangen. Zijn innerlijke demonen worden steeds moeilijker te bedwingen, en de impact op hun liefde en gezin wordt steeds groter. Esther probeert met al haar kracht om haar grote liefde en hun gezin bij elkaar te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd is een onzichtbare vijand die moeilijk te verslaan is. 

Deze film is een prachtige herinnering aan de kwetsbaarheid van de menselijke geest en de kracht van ware liefde. Gebaseerd op Isa Hoes’ boek over haar leven met Antonie Kamerling, raakt de film aan thema’s van liefde, verlies en geestelijke gezondheid.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 17:30 uur

Start voorprogramma: 20:45 uur

Start film: 21:00

Locatie: Op de heuvel. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Isa Hoes

Taal film: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Elf jaar geleden schreef Isa Hoes Toen ik je zag, over haar relatie met Antonie Kamerling, haar man en maatje die op 6 oktober 2010 uit het leven stapte na een lange worsteling met zijn depressies. De verfilming is qua verhaal niet biografisch ingestoken, maar als dat van een acteursgezin waarvan een van de ouders grote mentale problemen heeft. Isa Hoes zal deze avond introduceren met haar persoonlijke verhaal.

Meer informatie

Isa Hoes op Instagram
Scroll naar boven