Tomorrow

20jul21:45UitverkochtTomorrowIntro - Hanna Verboom21:45 EvenementFilm

Info

BOSBIOS FILM: TOMORROW

BOSBIOS FILM: TOMORROW

Met een persoonlijke start door Hanna Verboom

Frankrijk – 2015
Regie: Mélanie Laurent en Cyril Dion

Dat er een groot en desastreus klimaatprobleem is, kunnen we écht niet meer ontkennen. Daarom trokken de Franse actrice Mélanie Laurent en eco-activist Cyril Dion – samen met vijf goede vrienden – de wereld in om op zoek te gaan naar slimme en bijzondere oplossingen.

In deze documentaire reis je mee langs pioniers die allen op hun eigen manier bijdragen aan het welzijn van de aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van een organische markttuin of een volledig groene gemeenschap? Of van urban farming en revolutionaire onderwijssystemen? Stuk voor stuk initiatieven van een kleine groep mensen die in hun eigen buurt – en op een heel eigen wijze – aan de slag zijn gegaan met mooie alternatieven.

De documentaire – die overigens een César ontving – laat zien dat er mooie kansen zijn. Dus als je nog wat (extra) ideeën kunt gebruiken, is deze avond goed besteedt! ‘We can all start to change the world – Tomorrow’

Trailer

Tarieven

 

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Hanna Verboom
22:15 start film 
00:15 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je dan komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Hanna Verboom

 

Natuurlijk doet ook Hanna Verboom – founder van Cinetree en partner van de Bosbios – een aftrap van een van de films! Je kent haar vast, bijvoorbeeld door haar werk als actrice, filmmaker of sociaal ondernemer. Cinetree is het online filmplatform met een maandelijkse selectie aan films die je langer bijblijven dan ze duren, waarvoor Hanna ook meerdere Originals regisseerde.

 

Als dochter van ontwikkelingswerkers bracht ze haar jeugd door in Oost-Afrika en leerde daar op jonge leeftijd hoe het delen van verhalen een grote rol speelt in het verbinden van verschillende culturen en denkwijzen. Hierdoor raakte ze gepassioneerd over het vertellen van verhalen die mensen helpen elkaar iets beter te begrijpen.

 

In 2009 richtte Hanna Get It Done op; een ‘giving-network’ dat zich met workshops en retraites richt op de kracht van geven – als je betekenis hebt voor een ander, krijg je er als vanzelf zoveel voor terug… Hanna neemt je mee in deze bijzondere wisselwerking en introduceert met veel enthousiasme deze film!

 

MEER OVER HANNA VERBOOM EN GET IT DONE >>