TRACKS

ActiviteitBosbios Augustus24aug20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) TRACKSGEÏNTRODUCEERD DOOR: EEFJE LUDWIG (THE FOREST BATHING CIRCLE)

Info

Geïntroduceerd door: Eefje Ludwig (The Forest Bathing Circle)

De film Tracks vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal van de 27-jarige schrijfster Robyn Davidson (Mia Wasikowska), die in 1977 besloot een 2700 kilometer lange tocht door de Australische woestijn te maken. Vergezeld door haar hond en vier kamelen, begon ze aan een reis die niet alleen fysiek uitdagend was, maar ook een diepgaande persoonlijke ontdekkingstocht.

Niemand begreep echt waarom Robyn deze eenzame reis wilde maken, maar haar vastberadenheid en vertrouwen in de goedheid van vreemdelingen dreven haar vooruit. Onderweg leerde ze niet alleen de woestijn en zijn bewoners kennen, maar ook zichzelf. 

Tracks is een visueel adembenemende film die de rauwe schoonheid van de Australische outback laat zien. De film biedt een rustige, dromerige sfeer en benadrukt de kracht en schoonheid van de natuur. Robyn Davidson’s reis is een ode aan de menselijke geest en onze zoektocht naar zelfontdekking.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 17:30 uur

Start voorprogramma: 20:45 uur

Start film: 21:00

Locatie: Op de heuvel. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Eefje Ludwig

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Eefje Ludwig is oprichter van The Forest Bathing Circle, gecertificeerd bosbadgids en facilitator in het cultiveren van natuurverbondenheid. The Forest Bathing Circle gelooft dat een band met de natuur een van de meest wenselijke en waardevolle relaties is die je als mens kan hebben. Het is een relatie die goed is voor jou en goed is voor de natuur. Eefje ondersteunt je in je ontwikkeling van ‘ik loop door de natuur’ naar ‘de natuur en ik zijn samen’ naar ‘ik en de natuur zijn een’. Van ego naar eco. En daar zit niet per definitie altijd iets mystieks of transcendents aan. Jij bent immers natuur. En veel aardsers dan dat is het niet. Door haar introductie voor de film Tracks zullen je zintuigen meer open staan om de film in al haar facetten te beleven.

Scroll naar boven