TULLY

ActiviteitBosbios Augustus29aug20:3023:5020:30 - 23:50(GMT+02:00) TULLYGEÏNTRODUCEERD DOOR: CAROLINE GLASBERGEN (NEW FEMALE LEADERS)

Info

Geïntroduceerd door: Caroline Glasbergen (New Female Leaders)

Moeder zijn is zwaar, maar toch lijkt het ouderschap in films en op sociale media altijd erg rooskleurig. We worden weinig geconfronteerd met verhalen over lekkende borsten, slapeloze nachten of postnatale depressies – en dat is jammer. Want hoewel moederschap een van de meest speciale dingen op aarde is, is het soms ook afzien en dat mag óók bespreekbaar worden gemaakt. De ijzersterke film Tully doet dit op een wel erg speciale manier en werd hiermee genomineerd voor een Golden Globe.

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles onder controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

Tully is een film die zonder franjes de realiteit van het moederschap toont, met zijn mooie en minder mooie momenten. Het is een eerlijke en ontroerende kijk op de uitdagingen die moeders dagelijks moeten overwinnen, verpakt in een verhaal vol warmte, humor en menselijkheid. Door Marlo’s reis te volgen, worden we eraan herinnerd dat het oké is om hulp te vragen en dat je niet alles alleen hoeft te doen. Deze film is een ode aan alle moeders die hun eigen worstelingen en overwinningen meemaken, elke dag opnieuw.

Tarieven

Wil je graag bij deze film zijn? Je bent meer dan welkom!

 

Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Trailer

 

Programma

Je bent welkom vanaf: 17:30 uur

Start voorprogramma: 20:45 uur

Start film: 21:00

Locatie: Op de heuvel. De Bosbios is aangegeven met wegwijzers en kaarslichten.

Met spreker: Caroline Glasbergen

Taal film: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Caroline Glasbergen is sociaal ondernemer, auteur, spreker én founder van het platform New Female Leaders. New Female Leaders gaat over leiderschap voor een nieuwe wereld. Over impact maken vanuit authentieke waarden. En dat is niet altijd makkelijk, in een context waar vooral de masculiene waarden nog de norm zijn. New Female Leaders onderzoekt hoe je kunt leiden én bij jezelf kunt blijven.

 

Caroline interviewde meer dan 120 vrouwelijke leiders wat resulteerde in het boek ‘New Female Leader’. Ook interviewt ze de meest inspirerende vrouwen en experts in haar populaire podcasts en spreekt ze regelmatig voor bedrijven over authentiek leiderschap, feminiene waarden in leiderschap en diversiteit.

Scroll naar boven