Van dromen naar doen

20jul14:0018:00Van dromen naar doenPetra van Dreumel14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

Bosbios Workshop: Van dromen naar doen

Met Petra van Dreumel in de Veranda

De workshop Van Dromen naar Doen is inspirerend voor iedereen die zijn dromen waar wil maken. Petra helpt je om in korte tijd veel nieuwe inzichten te krijgen. Waar droom je écht van, wat houdt je tot nu toe tegen en hoe kan je je dromen dichterbij brengen?

Met mooie meditaties, visualisaties en creatieve oefeningen kom je in contact met je hart en wordt je missie helder. Vanuit die flow zet je de eerste stappen om een verandering in je denken, voelen en doen te brengen zodat je moeiteloos van wens naar werkelijkheid kan gaan. Je leert hoe je nog meer naar je hart kan luisteren en op je intuïtie kan vertrouwen. Het resultaat: meer helderheid, meer vertrouwen en meer energie.

Tarieven

 

Workshop

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop Veranda’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je andere ticket(s) boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in de Veranda

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – en zie hoe overal op de wereld mensen samen goede oplossingen voor grote problemen vinden.

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Hanna Verboom
22:15 start film 
00:15 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Petra van Dreumel

 

Petra van Dreumel is auteur, illustrator en creatiecoach. Sinds ze vijf jaar geleden haar eigen hart ging volgen is het haar missie om anderen te helpen hetzelfde te doen.

 

Met haar boeken Van dromen naar doen en Een boekje vol geluk heeft ze al veel vrouwen geholpen om hun dromen dichterbij te brengen.

 

MEER OVER PETRA VAN DREUMEL >>