Vind jezelf in je familiesysteem

19jul14:0018:00UitverkochtVind jezelf in je familiesysteemNinouk Hehenkamp14:00 - 18:00 EvenementWorkshop

Info

Bosbios Workshop: Vind jezelf in je familiesysteem

Met Ninouk Hehenkamp in In de Luwte

Ken je het gevoel dat je ergens mee worstelt en – wat je ook probeert – het blijft bestaan? Problemen in je relatie, lichamelijke klachten, negatieve emoties of bijvoorbeeld terugkerende patronen die je in de weg zitten? Het kan zijn dat dit onbewust te maken heeft met invloed uit je geschiedenis en het familiesysteem waaruit je bent voortgekomen.

Tijdens deze workshop ‘Vind jezelf in je familiesysteem’ krijg je inzicht in hoe je bent verbonden met je familie en hoe je los kunt komen van delen van deze geschiedenis, zodat je op een meer vrije manier je leven kunt leiden. Ook leer je (weer) met liefdevolle ogen naar jezelf en je familiesysteem te kijken.

Tarieven

 

Workshop

€ 60,00 Workshop – kies het ticket ‘Workshop In de Luwte’ 

€ 5,00 Parkeren

 

Misschien wil je ook naar de film?

 

Film

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je andere ticket(s) boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Workshop in In de Luwte

13:30 uur inloop

14:00 – 18:00 workshop

 

Je kunt de workshop afzonderlijk volgen, maar natuurlijk ook ‘s avonds de film bekijken – met een kleurrijke familie in de hoofdrol!

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Els van Steijn
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer dan – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Ninouk Hehenkamp 

 

Ninouk Hehenkamp is een ervaren trainer en coach en zal jou tijdens de workshop begeleiden. Haar doel is om jou weer in contact te laten komen met jezelf en vanuit daar ook met de ander.

 

‘We kennen allemaal de strategieën of maskers die ons ooit hebben beschermd of geholpen, maar er nu voor zorgen dat je niet helemaal jezelf laat zien. En precies door deze maskers verliezen mensen het echte contact met zichzelf en de ander en komen mensen niet tot volle bloei. Door mijn manier van werken laat ik mensen in contact komen met hun werkelijke gevoel, waardoor cliënten, partners of teams de nodige stappen kunnen maken om zich bewust te worden wat ze werkelijk willen en daarnaar te leren handelen en de energie (weer) kan gaan stromen.’

 

MEER OVER NINOUK HEHENKAMP >>