Woman

21jul21:45UitverkochtWomanIntro - Caroline Glasbergen21:45 EvenementFilm

Info

BOSBIOS FILM: WOMAN

Met een persoonlijke start door Caroline Glasbergen

Frankrijk – 2019
Met: Norma Bastidas, Gabriela Melgoza en Aleksandra Orbeck-Nilssen

Van Yann Arthus-Bertrand – maker van de indrukwekkende documentaire Human – is er nu Woman: een intiem en inspirerend portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een film over vrouwelijkheid en de leefomstandigheden voor vrouwen, die in veel delen van de wereld nog verre van ideaal zijn.

Woman bestaat bijna volledig uit prachtige close-ups van vrouwen die vertellen – over alles. Vrouwen uit alle hoeken van de wereld die laten weten wat ze vinden van werken, kinderen krijgen, trouwen, het lichaam, seks en nog veel meer. Geen enkel onderwerp dat vrouwen bezighoudt, is taboe. Zo geeft de documentaire stem aan vrouwen – en deze stem is belangrijk. Want als er één ding is dat deze adembenemende documentaire duidelijk maakt, is het dat vrouwen helaas nog steeds aan het kortste eind trekken.

Omdat er vorig jaar zóveel belangstelling was – en niet iedereen erbij kon zijn – dit jaar in de herhaling!

Trailer

Tarieven

 

€ 17,50 Film
€ 35,00 Film + Tuinmans-Daghap
€ 5,00 Parkeren 

 

Parkeren kun je alleen vooraf – online – reserveren
Meteen als je je filmticket boekt, dus dat is gemakkelijk. Maar alleen vooraf – ter plekke kan dit (echt) niet meer! 

Programma

 

Film

21:00 welkom op de heuvel
21:45 intro door Caroline Glasbergen
22:15 start film 
24:00 einde film 

 

Tijdens de film en na afloop ben je welkom bij de buitenbar – er is geen pauze. 

 

Eet je gezellig mee?
18:00 – 21:00 uur in de moestuin

 

Reserveer – online en vooraf – je Tuinmans-Daghap! Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je dan komen aanwaaien in de moestuin en zelfs kiezen uit verschillende gerechten. Drankjes en andere lekkere zaken kun je halen bij onze mobiele buitenbar en ook de ciderbar is open. Zoek een fijn plekje en kom alvast in de stemming voor de film!

 

Vooraf komen borrelen kan ook!
17:30 – 21:00 in de moestuin

 

Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… De Ciderbar van Elegast is open, haal een moestuin-cocktail, cappuccino of lekker taartje bij onze mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig.

Gastspreker

Caroline Glasbergen

 

Caroline Glasbergen is sociaal ondernemer, auteur, spreker én founder van het platform New Female Leaders. New Female Leaders gaat over leiderschap voor een nieuwe wereld. Over impact maken vanuit authentieke waarden. En dat is niet altijd makkelijk, in een context waar vooral de masculiene waarden nog de norm zijn. New Female Leaders onderzoekt hoe je kunt leiden èn bij jezelf kunt blijven.

 

Daarvoor interviewde Caroline meer dan 120 vrouwelijke leiders wat resulteerde in het boek New Female Leader. Ook interviewt ze de meest inspirerende vrouwen en experts in haar populaire podcasts en spreekt ze regelmatig voor bedrijven over authentiek leiderschap, feminiene waarden in leiderschap en diversiteit.

 

Maar deze avond is Caroline bij ons op De Hoorneboeg! Ze neemt je mee in onderwerpen als diversiteit, gender, (on)gelijkheid, stereotypen en authentiek leiderschap. Zaken als het double blind dilemma en imposter syndrome komen voorbij om uit te komen bij de vraag: bestaat er eigenlijk wel zoiets als ‘vrouwelijk’ leiderschap en wat is nodig om authentiek te leiden? En waarom is dit nodig voor een nieuwe wereld? 

 

MEER OVER CAROLINE GLASBERGEN >>