MIDDAGWORKSHOPS STEMBEVRIJDING: VIND JE STEM EN LAAT JE HOREN!

ActiviteitBosbios Augustus30aug15:0017:3015:00 - 17:30(GMT+02:00) MIDDAGWORKSHOPS STEMBEVRIJDING: VIND JE STEM EN LAAT JE HOREN!DOOR: CHARO DURÁN (ZANGSCHOOL CANTO!)

Info

Kom je ‘s avonds naar de Bosbios? Dan is deze middagworkshop een mooie aanvulling. Helemaal in lijn met het thema van de film! De workshop duurt van 15.00 tot 17.30 uur. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een Tuinmanshap én natuurlijk de film: As it is in heaven.

Door: Charo Durán (Canto!)

Jij wilt leven. Je wilt je vrij voelen. Om te laten zien en horen wie jij bent. Maar je merkt dat er soms een blokkade is; iets houdt je tegen om voluit te zijn wie jij bent Om voluit jouw stem te laten horen. Voluit klank te maken vanuit jouw hart.

In deze workshop Stembevrijding ga je in groepsverband op pad. Charo nodigt je uit om te onderzoeken wat ernaar verlangt om gehoord te worden en wat het is wat jou tegenhoudt hierin. Vanuit een veilige ruimte, waarin alles er mag zijn wat aan bod komt, ga je samen op pad om dat verlangen stem te geven.

Elkaar horen én gehoord worden door anderen, is een spannend maar ook helend onderdeel van deze workshop: je bent niet alleen in het verlangen te zingen, en helemaal gehoord te worden voor wie je bent. Je doet het zelf, maar je bent niet alleen. Dit is verbindend en verzachtend.

Diep van binnen weet je hoe bevrijdend het is om helemaal de ruimte te nemen om te laten zien en horen wie jij bent. Om voluit te klinken en voluit te leven!

Tarieven

Wil je graag bij deze middagworkshop zijn? Je bent meer dan welkom!
Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.

 

Blijf je daarna gezellig hangen voor de Tuinmanshap en de film As it is in Heaven?
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Programma

Je bent welkom vanaf: 14:30 uur
De workshop start om: 15.00 uur
De workshop eindigt om: 17.30 uur
Locatie: In de Luwte. Ons team wijst je de weg!
Door wie: Charo Durán
Taal workshop: Nederlands

 

Heb je daarna gereserveerd voor een Tuinmanshap? Vanaf half 6 ben je van harte welkom in de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman. Alles is op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar. Zowel de workshop, het restaurant als locatie waar we de film vertonen.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Zangeres, ademcoach en Stembevrijder Charo Durán, gelooft in de eigenheid van iedere stem en de kracht die daarvan uitgaat. “Vrijuit zingen, is vrijuit leven”. Na een afgeronde studie aan het conservatorium, een opleiding tot Ademcoach bij Adem & Stem van Stephen Monné en aan het Centrum voor Stembevrijding olv Jan Kortie, begeleidt Charo mensen naar het vinden van hun eigen stem en zichzelf laten horen. Dit doet zij binnen haar zangschool Canto! in Haarlem en op verschillende plekken en gelegenheden in het land. Zo ook tijdens de Rooted retreats op Buitenplaats De Hoorneboeg.

Scroll naar boven