MIDDAGWORKSHOP: JOUW FAMILIESYSTEEM & JE (TOEKOMSTIGE) LIEFDESRELATIE

ActiviteitBosbios Augustus31aug14:0017:3014:00 - 17:30(GMT+02:00) MIDDAGWORKSHOP: JOUW FAMILIESYSTEEM & JE (TOEKOMSTIGE) LIEFDESRELATIEDOOR: DEMI KEPPEL (DE FONTEIN)

Info

Kom je ‘s avonds naar de Bosbios? Dan is deze middagworkshop een mooie aanvulling. Helemaal in lijn met het thema van de film! De workshop duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een Tuinmanshap én natuurlijk de film: Like Father, Like Son.

Door: Demi Keppel (De Fontein)

Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem: de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Sta jij stevig op jouw eigen unieke plek?

Tijdens deze workshop maak je kennis met de metafoor voor jouw familiesysteem: de fontein van Els van Steijn. De metafoor van de fontein maakt het mogelijk eenvoudig uit te leggen hoe je deze systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken, om daarmee op volle kracht in het leven te komen staan.  De systemische oefeningen, rituelen en informatie geven je nieuwe inzichten en handvatten hoe jij het jezelf goed kan laten gaan in je leven en in de liefde.

Tarieven

Wil je graag bij deze middagworkshop zijn? Je bent meer dan welkom!
Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.

 

Blijf je daarna gezellig hangen voor de Tuinmanshap en de film Like Father, Like Son?
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Programma

Je bent welkom vanaf: 13:30 uur
De workshop start om: 14.00 uur
De workshop eindigt om: 17.30 uur
Locatie: Laten we je bij aankomst weten. Ons team wijst je de weg!
Door wie: Demi Keppel
Taal workshop: Nederlands

 

Heb je daarna gereserveerd voor een Tuinmanshap? Vanaf half 6 ben je van harte welkom in de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman. Alles is op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar. Zowel de workshop, het restaurant als locatie waar we de film vertonen.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

‘Wat is van mij en wat is van de ander?’ Het is een vraag die Demi (1996) al op jonge leeftijd bezighield. Door als 9-jarige de scheiding van haar ouders mee te maken, weet Demi als geen ander hoe het is om ‘opgestegen’ te zijn in de fontein. Als kind droeg ze onbewust (vanuit liefde en loyaliteit) meer dan wat bij haar hoorde. Sinds ze op haar eigen unieke plek staat en ook ieder ander in haar familiesysteem de eigen plek gunt, stroomt het leven haar tegemoet. Met die sprankelende levensenergie in haar, is het Demi’s persoonlijke missie geworden bij te dragen aan de groei en bewustwording van anderen. Dit doet ze al jarenlang door, na haar studie in de psychologie met een specialisatie in systemisch werk, te werken met kinderen én ouders in een scheidingssituatie bij Villa Pinedo. Daarnaast geeft ze leiderschapstrajecten en trainingen omtrent persoonlijke ontwikkeling aan jongeren en jongvolwassenen, o.a. in het onderwijs. Een aantal jaren na het afronden van haar studie volgde Demi de opleiding Familieopstellingen aan het Instituut voor Systemisch Werk (IVSW). Mensen omschrijven Demi als kundig, integer, doortastend en verbindend. Ze staat met beide benen op de grond en zet haar sterke intuïtie in als kracht. Met haar warme energie en compassie weet Demi direct een veilige sfeer te creëren in een groep. Haar kernwaarde ‘kwaliteit’ vormt daarbij de basis in alles wat zij doet. Demi is van nature in staat om iemand in zijn totaliteit te zien en aan te nemen wat iemand meebrengt, ongeacht zijn achtergrond of lot. Ze durft ‘aan andere knoppen te draaien’ om patronen in het dagelijks leven te doorbreken. Vanuit een natuurlijke souplesse kijkt zij verder dan de symptomen en werkt altijd met wat er in de onderstroom in een (familie)systeem speelt: dat wat je mag aankijken of juist loslaten om te kunnen ontwikkelen naar de mooiste versie van jezelf.

Meer informatie

Meer over Demi Keppel
Scroll naar boven