MIDDAGWORKSHOP: BOSBADEN & NATUURVERBINDING

ActiviteitBosbios Augustus24aug15:0017:3015:00 - 17:30(GMT+02:00) MIDDAGWORKSHOP: BOSBADEN & NATUURVERBINDINGDOOR: EEFJE LUDWIG (THE FOREST BATHING CIRCLE)

Info

Kom je ‘s avonds naar de Bosbios? Dan is deze middagworkshop een mooie aanvulling. Helemaal in lijn met het thema van de film! De workshop duurt van 15.00 tot 17.30 uur. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een Tuinmanshap én natuurlijk de film: Tracks.

Door: Eefje Ludwig (The Forest Bathing Circle)

“Als gids zal ik je meenemen op reis in een samenzijn mét de natuur. Een bosbad is meer dan een wandeling. We gaan verstillen en vertragen zodat je kan ervaren hoe het is om met de natuur te zijn. Ik zal je simpele oefeningen, uitnodigingen, geven om met verschillende zintuigen je samenzijn met de natuur te verdiepen, om uit je hoofd te stappen en in je lichaam, bij je gevoel. Bij de start van het bosbad zal ik meer informatie geven over de achtergrond en effecten van bosbaden.” Eefje

Tijdens het bosbad trek je met een kleine groep de natuur in en maak je op een andere manier kennis met de natuur en met jezelf. Er is volop ruimte om je eigen pad en ruimte te vinden en op die manier het persoonlijk te ervaren. Je bent een actieve deelnemer in je eigen proces. De uitnodigingen kunnen niet goed of fout uitgevoerd worden. Het gaat om jouw ervaring. Af en toe nemen we de tijd om te delen wat we ervaren, ook dit mag in stilte. Zoals we het grootste deel van het bosbad samen zijn.

Tarieven

Wil je graag bij deze middagworkshop zijn? Je bent meer dan welkom!
Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.

 

Blijf je daarna gezellig hangen voor de Tuinmanshap en de film Tracks?
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Programma

Je bent welkom vanaf: 14:30 uur
De workshop start om: 15.00 uur
De workshop eindigt om: 17.30 uur
Locatie: In de Luwte. Ons team wijst je de weg!
Door wie: Eefje Ludwig
Taal workshop: Nederlands

 

Heb je daarna gereserveerd voor een Tuinmanshap? Vanaf half 6 ben je van harte welkom in de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman. Alles is op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar. Zowel de workshop, het restaurant als locatie waar we de film vertonen.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Eefje Ludwig is oprichter en bezieler van The Forest Bathing Circle, gecertificeerd bosbadgids, -trainer, auteur van de BosbadBox en facilitator in het cultiveren van natuurverbondenheid. The Forest Bathing Circle gelooft dat een band met de natuur een van de meest wenselijke en waardevolle relaties is die je als mens kan hebben. Het is een relatie die goed is voor jou en goed is voor de natuur.

 

TFBC ondersteunt je in je ontwikkeling van ‘ik loop door de natuur’ naar ‘de natuur en ik zijn samen’ naar ‘ik en de natuur zijn een’. Van ego naar eco. En daar zit niet per definitie altijd iets mystieks of transcendents aan. Jij bent immers natuur. En veel aardsers dan dat is het niet.

Scroll naar boven