MIDDAGWORKSHOP: JOUW FAMILIESYSTEEM & DE INVLOED OP LICHAMELIJKE EN MENTALE KLACHTEN

ActiviteitBosbios Augustus31aug14:0017:3014:00 - 17:30(GMT+02:00) MIDDAGWORKSHOP: JOUW FAMILIESYSTEEM & DE INVLOED OP LICHAMELIJKE EN MENTALE KLACHTENDOOR: PIETER GILHUIS (DE FONTEIN)

Info

Kom je ‘s avonds naar de Bosbios? Dan is deze middagworkshop een mooie aanvulling. Helemaal in lijn met het thema van de film! De workshop duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een Tuinmanshap én natuurlijk de film: Like Father, Like Son.

Door: Pieter Gilhuis (De Fontein)

Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem: de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Sta jij stevig op jouw eigen unieke plek?

Tijdens deze workshops maak je kennis met de metafoor voor jouw familiesysteem: de fontein van Els van Steijn. De metafoor van de fontein maakt het mogelijk eenvoudig uit te leggen hoe je deze systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken, om daarmee vol in het leven te komen staan. Wil jij meer grip hebben op je leven en de vraagstukken waar je mee worstelt? Vanuit verbinding met jezelf en je omgeving? Tijdens deze workshops zet je een eerste stap. Je krijgt inzichten en handvatten hoe jij het jezelf goed kan laten gaan in je leven: in relatie tot je gezondheid , je kind(eren) en in de liefde.

Het team van De Fontein verzorgt deze middag 3 workshops. In elke workshop staat een ander thema centraal. Kies de workshop die jou het meest aanspreekt.

Tarieven

Wil je graag bij deze middagworkshop zijn? Je bent meer dan welkom!
Een workshopkaartje kost €60,- per stuk.

 

Blijf je daarna gezellig hangen voor de Tuinmanshap en de film Like Father, Like Son?
Een filmkaartje kost 19,50 per stuk (exclusief 1,- ticket fee)
Een tuinmanshap kost 19,50 per stuk.
Een parkeerkaart kost €5 per stuk.

 

Tuinmanshap
Kom je vooraf gezellig dineren in de moestuin? Reserveer dan een ‘Tuinmanshap’ van restaurant Bij de Tuinman bij je kaartje. Dit is een heerlijk vegetarisch gerecht van onze chefs met groenten uit de moestuin! Haal je gerecht af en zoek een heerlijk plekje tussen de bietjes en de boontjes.

Programma

Je bent welkom vanaf: 13:30 uur
De workshop start om: 14.00 uur
De workshop eindigt om: 17.30 uur
Locatie: Laten we je bij aankomst weten. Ons team wijst je de weg!
Door wie: Pieter Gilhuis
Taal workshop: Nederlands

 

Heb je daarna gereserveerd voor een Tuinmanshap? Vanaf half 6 ben je van harte welkom in de moestuin van Restaurant Bij de Tuinman. Alles is op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar. Zowel de workshop, het restaurant als locatie waar we de film vertonen.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.

Over de organisatie

Pieter (1982). Als jongste van 4 kinderen heeft het innemen van zijn eigen plek hem al vroeg beziggehouden. Dit is de blauwdruk geweest voor het werk dat hij nu doet. Hij werkt al geruime tijd als zelfstandig trainer/coach op het snijvlak van mens en organisatie. Het is zijn passie om mensen inzicht te geven in, en zich bewust te maken van, hun plek en van (belemmerende) systemische patronen. Zodat er (meer) levenslust en gezonde relaties kunnen ontstaan. Met jezelf, de ander en al het andere. Mensen ervaren hem als een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Soms confronterend of met de nodige humor en altijd binnen een vertrouwde setting. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van het vinden van je plek en ook hoe de Fontein daarbij van waarde kan zijn. Door deze (levens) ervaring, zijn sensitiviteit en de nodige opleidingen op het gebied van organisatie en mens-ontwikkeling doorziet hij snel systemische patronen. Pieter is getrouwd en vader van 2 dochters (tweeling) en een zoon. Hij is graag buiten al wandelend of op de mountainbike te vinden. Of in de bergen van Zwitserland waar hij diverse (hutten) tochten loopt.

Meer informatie

Meer over Pieter Gilhuis
Scroll naar boven