ONZE PARTNERS

ONZE PARTNERS

Voor de Bosbios zochten we een partner die expert is op het gebied van films en met wie we samen aan onze missie kunnen bouwen. Deze partner vonden we in filmplatform Cinetree. Cinetree deelt een unieke collectie films en documentaires die je bijblijven en iets in je losmaken. Die zaadjes planten of die je tot actie bewegen. Hierin zijn we heel complementair aan elkaar en we zijn dan ook enorm blij met en trots op deze samenwerking! Cinetree is partner sinds de start van de Bosbios.

Filmtheater Hilversum is een partner die letterlijk en figuurlijk dichtbij ons staat met haar enorme kennis over films en thematiek. Het is een stichting, een non-profit organisatie met als missie: het bevorderen van de filmkunst. Filmtheater Hilversum is volledig onafhankelijk in zijn programmatische keuzes. Met deze partner aan onze zijde voelen wij ons tijdens de Bosbios gesterkt in onze missie en bovendien zorgen we samen voor de mooiste films op het doek die passen bij de met zorg geselecteerde thema’s.

SAMEN MAKEN WE ER OOK IN 2024 WEER IETS MOOIS VAN!

We zijn heel blij met al onze bijzondere partners die ons op allerlei verschillende manieren steunen. Zonder hen zou er geen Bosbios zijn! We doen het zelf namelijk allemaal voor de goed zaak – wat bijvoorbeeld betekent dat we er zelf niets aan verdienen, behalve natuurlijk de inspiratie voor een betere wereld die we hiermee mee in gang willen zetten. Daar gaat ons hart nou eenmaal sneller van kloppen…

Scroll naar boven